*Piet Eversdijk update 31-1

Vandaag sprak ik Piet, om te informeren hoe het hem vergaat.

Aan zijn stem merkte ik al de vooruitgang buiten vorige week. En aan zijn gegevens met zijn wandelingen zie je duidelijk verbetering.
Steeds een stukje verder. Ook zit ie al op de hometrainer.
Volgende week moet hij op controle, dan hoopt hij dat ie mag gaan revalideren in de Lindehof te Goes.
Bijzonder dat hij na 3 weken al weer zo ver staat, mede misschien zo zei ie, omdat ik in goede conditie was.
We volgen hem verder en hopen dat ie van de zomer weer meefietst met ons.

31 januari
Nel Jakobsen

 

 

Beste Trappers, 

Ik ben weer thuis. Toen ik 1 januari naar de wintersport vertok, kon ik mij niet herinneren op dat tijdstip zo’n goede conditie te hebben. Een dag later bleek het tegendeel en moest alles en iedereen worden ingeschakeld om mij in leven te houden. Gelukkig waren de juiste mensen en de juiste apparatuur voorhanden.

Vanaf dat moment ben ik in een achtbaan beland, die ik later nog wel eens zal omschrijven. Direct stroomden de reacties binnen van leden van de Trappers in welke vorm dan ook.  Ook nu kon ik weer constateren dat TC de Trappers meer is dan zomaar een fietsclubje. Iets wat ik helaas de afgelopen jaren bij meerdere gelegenheden heb mogen aanstippen. Jullie medeleven heeft het Wilma en mij mogelijk gemaakt zowel in Oostenrijk (Feldkirch) als in België (Gent) de moeilijke momenten te doorstaan. Heel veel dank hiervoor.  Donderdag 22 januari staat met rood omcirkeld in mijn agenda. Controle in Gent en 6 weken na de operatie. Het tijdstip waarop ik weer voor de eerste buiten zou mogen fietsen.  Daar kijk ik enorm naar uit, maar ik weet nu al dat het een bijzonder emotioneel moment zal zijn.

Allemaal heel, heel veel dank mede namens Wilma en mijn jongens.

Veel fietsplezier, 18 januari
Piet Eversdijk