31 maart

31 Maart opende ik als interim-voorzitster op het parkeerterrein aan de Westelijke Paralelweg  het zomerseizoen. De afgelopen week moesten we de taken verdelen onder de bestuurders.
De opkomst was goed, ook kwamen er twee personen met ons meerijden, misschien toekomstige leden, ze zijn van harte welkom.
Zo gingen er 3 groepen van start. De 4de groep de dames van de 20groep starten ergens anders. Zij hebben er een nieuw lid bij Abra van Koeveringe de echtgenote van Paul. Welkom Abra !!
De 3 groepen gingen op pad om, rond de klok van 15.00 uur de koffie met appelgebak te genieten bij een van onze sponsoren fietscafe het t’Spulletje te Waarde.
Daar reikte ik de wintermuts uit aan Jan Neels uit Yerseke. Verdere uitslag op de site.
Gefeliciteerd Jan !
Deze trofee werd weer gemaakt door Leo Goeree, die voor de 5de keer iets origineels wist te verzinnen en te maken.
Leo bedankt!
Een tweede consumptie werd aangeboden door Piet Eversdijk, dit als dank voor de belangstelling voor en na zijn operatie. Inmiddels is ie goed aan het revalideren en fietste hij voor het eerst mee met de club. Dit maal bij de 25 groep.
Top Piet op naar meer.
Iedereen keerde huiswaarts  voor een douche, om terug te keren naar de Bowling te Goes. Daar hebben we gezellig gebowld.
Toen we aan tafel waren gegaan dronken we van Nellie Breker nog een drankje voor de steun aan haar in het afgelopen jaar.
Reikte ik de zomercompetitie uit gewonnen door Adrie Moelker uit Wemeldinge.
4 prijzen voor de eerste 4 in tegoedbonnen, geschonken door fietshandelaar Huissoon Sport te Goes. Uitslag verder op de site.
Verder kreeg Jeannet Kievit een bos bloemen voor het verzorgen van de site.

Volgende week 7 april hebben we alweer de editie van Trap es deur Reimerswaal. Start in den Inkel te Kruiningen.
Deze keer kunt  u ook wandelen 2 afstanden. Kijkt u maar op de site.
Ze verwachten prachtig voorjaarsweer!!!
De personen, een apart bestuur en werkgroep chapeau!!
Alles loopt gesmeerd en de meeste leden geven hun medewerking hieraan.

Op naar een mooi en veilig fietsseizoen,

Nel Jakobsen

30 groep

Het parkeerterrein kleurde vandaag weer Geel/Oranje door de vele Trappersleden die de start van het zomerseizoen niet wilden missen. Goed om te zien dat ook Piet Eversdijk deze rit niet aan zich voorbij liet gaan na de problemen in het voorseizoen. Voor de start van de 30 groep stonden de volgende leden gereed om de pedalen in te klikken: Adrie Moelker, Jan Neels, Paul van Koeveringe, Hans Lindhout, Leo Goeree, Goof Tromp, Rini Jakobsen, Frans Sinke, Rene Staal, Rinus Verhulst, Ronny Karelse en Andre Dek.
Vandaag reed ook gastrijder Ko Minnaard met ons mee. Omdat we rond 15.00 uur bij 't Spulletje moesten zijn voor de prijsuitreiking van de Wintermuts moesten we even een route verzinnen om op tijd aan te komen. Deze keer was dat in grove trekken: roelshoek, via middenhof langs het kassencomplex naar de oude rijksweg en vervolgens Woensdrecht, Hoogerheide, Calfven en Ossendrecht, om bij Non Plus Ultra het Zeeuwse land weer op te zoeken op weg naar Waarde.
Onderweg hier naar toe kwam ik naast Leo te rijden die ter hoogte van Rilland tegen mij zij dat er al weer 170 km op zijn teller stond. Zoals de meesten al weten is Leo in training voor een 300 km rit op 21 april vanuit Oostende. Voorafgaand aan de Trappersrit had hij dus al een warmingup gedaan. Om iets na 15.00 uur konden de mendeuren van 't Spulletje worden geopend om de 30 groep binnen te laten. Nadat iedereen een plekje had gevonden en voorzien was van koffie en appelgebak kon de prijsuitreiking voor de Wintermuts beginnen.
Dat er veel belangstelling voor de winterritten was bleek wel uit de lange lijst met namen die deel hadden genomen. Net als enkele jaren geleden was Jan Neels de winnaar van de Wintermuts, die ook dit jaar weer door Leo Goeree was gemaakt.
Na een tweede bakje koffie reden de Trappers weer alle windrichtingen op om weer naar huis te rijden.
De eerste rit van het zomerseizoen 2018 zit er weer op. Het volgende treffen is op Den Inkel voor Trap es Deur Reimerswaal  .

Andre Dek