1 mei

De dinsdagavondrit van de Trappers kon vanavond rekenen op een goede opkomst. Deze keer stonden Arthur Kievit,Rinie Jakobsen, Rinus Verhulst, Hans Lindhout, Marco Flipse, Jan van Koeveringe en Andre Dek.
Om 19.00 uur klaar voor een trainingsrit. Omdat de meesten al een warmingup hadden gedaan, Rinie reed vanmiddag ook al een ronde,zat de snelheid er vanaf het begin al goed in. Al snel hadden we Hansweert, Eversdijk ,'s-Gravenpolder,en Langeweegje achter ons gelaten, om dan langs Kwadendamme naar Ovezande te rijden. Onderweg naar Heinkenszand kwam ik naast Marco te rijden ,die duidelijk de vorm van de dag te pakken had, wat Hans de uitspraak ontlokte""Wat heeft die gegeten"".
Nadat we langs het kasteel van Arendskerke waren gereden reden we het dorp binnen voor een rondje rond de (ingepakte) kerk. De voorrijders hadden wat moeite om weer uit het dorp te komen, maar langs het Klokuus lukte dat dan toch.Even later staken we de A58 over om weer huiswaarts te keren via de Kloetingse weg, waar Hans terug naar huis reed. De rest reed langs de oude rijksweg naar de Vlakebrug waar een sprint er aan te pas kwam voor de titel King of the Vlakebrug. Marco was hier de sterkste voor Rinus ,die op gepaste afstand  als 2e boven kwam.. Marco was hier duidelijk blij mee want de rit rond Zonhoven had het zelfvertrouwen toch wel aangetast.
Even verderop kwam het peloton langs Kruiningen, waar voor Arthur en Andre de rit er weer op zat. De rest vervolgde de rit naar Waarde en Krabbendijke.Ik zag op mijn teller 54 kilometer staan,zonder warmingup,dus zullen de meesten hier ruim overheen zijn gegaan.

Andre Dek.