31 juli

Dinsdagavondrit van 31 juli

Op weg naar de start kwamen Marco Flipse en gastrijder Robbie Kriekaard al voorbij gereden. Marco was al weer vanuit Heimolen komen fietsen en Robbie uit Krabbendijke. Beide heren hadden de warmingup dus al te pakken voor we echt van start gingen.
Nadat we tevergeefs op meer deelnemers hadden gewacht reden we dus met 3 man weg richting Yerseke. Het eerste deel van deze rit was gelijk aan de rit van zaterdag, dus Postbrug, Lurpseweg om dan tussen de boomgaarden naar de Kattendijksedijk te rijden. Marco gaf aan niet al te ver te rijden omdat hij al bijna 30 kilometer op de teller had staan bij de start vanuit het station Kruiningen/Yerseke. Nadat we door Wilhelminadorp waren gereden ging de rit verder naar de Deltaweg waar we bij de stoplichten de afslag Goes namen. Intussen had Robbie zich al een keer afgevraagd of Marco zo goed in vorm was of hijzelf zo slecht. Zelf had ik ook al zoiets gedacht, dus houden we het er maar op dat er met de vorm van Marco niets mis is.
Na 's-Heer Hendrikskinderen reden we verder langs het Poelbos om even later het viaduct over de A58 over te steken(met de nodige snelheid),om dan af te buigen naar de Kloetingseweg. Na Eversdijk en de sluizen van Hansweert ging de rit verder langs de oude rijksweg tot aan Krabbendijke waar Robbie en Andre afhaakten. Marco had nog steeds de snelheid er goed inzitten en zal met dit tempo snel bij de camping geweest zijn. Bij de rotonde van Kruiningen werden we overigens nog aangemoedigd door Rinie Jakobsen, die ons met de auto voorbij kwam rijden. Eenmaal terug in Kruiningen stond er weer bijna 65 kilometer op de teller.

Andre dek