18 juni

Dinsdagavondrit van 18 juni.

Deze avond stonden er 6 Trappers gereed om deel te nemen aan de dinsdagrit. Bovendien kregen we nog versterking van een gastrenner. De rit van vanavond volgde in grove trekken dezelfde route als vorige week, met hier en daar een extra lusje. Om19.00 uur vertrokken Goof Tromp, Arthur Kievit, Geoffrey Barbery, Rinus Verhulst, Johan Fraanje, Andre Dek en gastrijder Robby Kriekaard richting Hansweert om daar het kanaal over te steken. De snelheid zat er gelijk goed in en dit bleef ook heel de rit zo.
Toen we in de buurt van Wolphaartsdijk kwamen ging het tempo iets naar beneden om Robby de gelegenheid te geven om wat te herstellen van de inspanningen. Verderop reden we langs de boorden van het Veerse Meer met de hier nog aanwezige Muraltmuurtjes en verderop de Oosterschelde tot aan Wemeldinge. De korte klim naar de postbrug was een prooi voor de weer herstelde Robby. Aangekomen in Yerseke wensten we Goof nog een prettige avond toe en even later waren ook Johan, Arthur en Andre weer op de thuisbasis in Kruinigen.
Geoffrey,Rinus en Robby reden verder naar Krabbendijke om de rit af te maken.Bij ondergetekende bleef de teller stilstaan op 70 gereden kilometers.

Andre Dek