27 juli

Om 09:00 uur bij Frans, daar met drieën ja die derde was de heer Leen, richting ontmoetings plaats van Krabbendijke. Daar even bij gebabbeld. Volgens A3 de vaste Wegkapitein en route uitzetter zijn we richting Hansweert gereden.
Met 9 man vd 30-groep. Net bij vertrek een frisse bui regen, dus het water stond al vroeg in de schoenen, nog niet aan de mond. 
Via Ellewoutsdijk, door 's-Heerenhoek, Lewedorp, Wolphaartsdijk, Goese Sas, Kattendijke, Wemeldinge, Yerseke en daar op de Postweg was er nog een bijna ongeluk door dat er een jonge automobilist niet goed uitkeek. Gelukkig geen verwondingen.
Ikzelf was langs de Westzijde van het kanaal door gereden om de 100 km te maken, dus was er niet bij; is van horen zeggen.
Leuke sfeer die zaterdag en er werd goed door gereden. En ook goed gedraaid op kop dat is ook erg belangrijk vind ik zelf, maar dat is persoonlijk. Iedereen denk tdaar misschien weer anders over, maar zo verdeel je wel de koek.
Nou iedereen veel fiets plezier in de komende tijd .
En ja, petje af voor de mannen die even naar Kopenhagen zijn gefietst in 10 etappes, prachtige prestatie. Jammer dat ik er niet bij ben bij het rondje Limburg. Degenen die mee gaan: Succes.  

MVG Kees de Leeuw: https://strava.app.link/mifcgXT3NY