9 november

De eerste wintertraining van het seizoen. Het was gelijk al goed fietsweer, wel behoorlijk wat wind deze middag, maar dat mocht de pret niet drukken. Dus om 13.00 uur naar de “Uitkijk” ons vaste vertrek op de zaterdagmiddag. Hier stond Hans al te wachten.  Even later kwam Paul en we zagen nog iemand komen langs de oude rijksweg het bleek de clubkampioen 2019 te zijn, Adrie dus.

We vertrokken richting Krabbendijke waar we als eerste aankwamen, maar dat duurde niet lang of er kwam een meute uit Wemeldinge, Kapelle, Yerseke en Waarde niet te vergeten. Hier de namen die daarbij horen; Leen de Koeyer, Adrie Moelker, Paul v Koeveringe, Leo Goeree, Jos Meyers, N N,  Jan Neels, Goof Tromp, Kees de Leeuw, Bram Koeman, Hans Lindhout, Frans Meijaard en Arthur Kievit. Adrie gaf aan het zuidwesten wind was, dus we gaan eerst op Yerseke aan om dan via Wemeldinge richting Kattendijke enz. te rijden met een tempo wat voor iedereen te behappen is en ook de afstand redelijk te houden, wat deze middag volgens mij goed gelukt is mannen bedankt hiervoor. Bijzonderheden deze middag: Jos een lekke band langs de deltaweg en nadat dit was gefikst weer verder richting cafe [oosthoek] Schele Louw. Ik moest even rechtdoor over de dijk, omdat Leen even niet goed zag dat de voorrijders naar beneden gingen. Dit ging allemaal goed het was wel even aanpoten om bij te komen, omdat de koprijders dit niet hadden gezien. Paul keek wel achterom en wachtte mij op dus toen was het zo voor elkaar.
We hadden 60 km en een snelheid wat past bij de winter, de 60 km was voor de mannen uit Kruiningen.  Dus het zal voor de een wat meer en de ander wat minder zijn geweest.

P.s Jan Neels zal niet te veel moeten missen om Winterkampioen te worden, want hij heeft medestrijders! Succes mannen om de Trofee

Sportieve Groet
Arthur Kievit