28 december

Vandaag de 8e Wintertraining van T.C. DE TRAPPERS.

Aanwezig 12 leden en een gastrijder; Geoffry Barbery, Johan Franje, Joris Jakobsen, Rinie Jakobsen, Paul van Koeveringe, Kees de Leeuw, Hans Linthout, Adrie Moelker, Jan Neels,  René Staal, Goof Tromp en Wim van Vossen. De gastrijder was Johnny de Bruin uit Woensdrecht.
De start was vervroegd naar 13.00 uur. Het weer was prachtig: Af en toe zonnig, weinig wind uit ZO richting, droog en aangenaam met een temperatuur van 4 à 5 gr. De rijwielpaden/wegen waren droog, weinig plassen en geen modder.
Leuke route: Via Oude Rijksweg voorlangs "de Mattenburgh", via "de Heimolen" naar Huybergen en vervolgens via Ossendrecht weer terug over de Bathse brug.
Lekker tempo, waarbij iedereen goed kon volgen.
Bijzonderheden. Sinds lange tijd van klachten aan nek en knieën, stond Johan Franje weer aan de start. Zijn rit verliep prima, tot hij een klapband opliep toen hij bijna thuis was (bij de Kruiningse radarpost).
Wim dacht nog dat er een rotje in de groep gegooid werd, maar het was toch echt de achterband van Johan die klapte.
Sinds enige weken was ook Rinie weer terug in de groep, met een kakelvers, opnieuw gespoten Specialized. Hij vertelde mij, dat de fiets hoofdzakelijk  Audigrijs van kleur was geworden.
En ook Hans Linthout maakte zijn come back. Hij had de pech, dat hij bij zijn eerste ritje sinds lange tijd, direct werd meegenomen in oostelijke richting. Hij zal vast wel meer dan 100 km. hebben genoteerd op de teller.
Hierbij wens ik iedereen een sportief, gelukkig en met name een gezond 2020 toe.

Groet,
Paul