21 maart

Hoi allemaal beste fiets vrienden en vriendinnen, zomaar even een klein verslagje van ons ritje op zaterdag 21 maart, samen met Goof Tromp.
We reden samen weg om 11:15 uur richting Brabant, er stond een NO 4,5 BFT de weg was kurk droog. Gelukkig deden we de route langs Rinie en Nel zodat we het minst last vd strafe wind zouden krijgen.
En dat was toch een goede keuze. Zo gaande weg trappend kwamen we toch meer renners tegen. Ik had aan Goof een prima wegberijder, die wist precies goed de koers uit te stippelen, ja in Brabant dan natuurlijk.
Omdat ik door de weeks altijd alleen rijd kom je daar niet zo gauw en wanneer waait het nu van die richting bijna heel de winter ZW,W, NW ste wind gehad.
We hadden een mooie afstand op de teller staan bij thuis komst 84,66 km. In 3:00:45 helemaal niet verkeerd toch.
Maar ik was nog niet tevreden dus nog even achter de nieuwe Elektrische fiets van Marleen om die 100 km te maken. Ik noem dat even los fietsen.
Gehaald en tevreden. Maar de tevredenheid was van korte duur. Stik verkouden en luchtweg klachten. Weekje rustig aan gedaan, nu weer op de spinningsbike met een super gevoel in de benen.
Dus vd week weer maar eens die Ridley pakken. Hopelijk blijven we allemaal gezond en mogen we misschien nog buiten fietsen?? In deze spannende tijden .

MVG Kees de Leeuw.