15 augustus

30 groep
Rondje met Arthur,Rinus,Leo,Andre, René, Adrie,Paul,Kees.
Bekijk mijn activiteit op Strava: https://strava.app.link/KwRgSmroY8
Gestart op de bekende plaats om 9:30 uur. Het was leuk om elkaar weer te zien en te spreken; een ieder met z'n verhaal altijd leuk om te luisteren.
De start was gelijk een strakke snelheid en dat bleef de gehele rondje van kracht. We deden lekker draaien, zodat iedereen zijn krachten kon tonen. Ik zag dat ons groepje behoorlijk sterk voor de dag kwam. Was zelf wel beetje benieuwd hoe het met de vorm was. Omdat ik meestal alleen mijn rondjes doe,  is het altijd afwachten hoe het in de groep vergaat. Toch tevreden. Ik denk dat de mannen het ook zo ervaren, want er was geen onvertogen woord over de snelheid. Dus spreekt dat voor zich.
Ter hoogte van de kleiduiven schietbaan reed Arthur lek, misschien een afgedwaald schothagel wie weet ????. Toen weer in volle vaart richting 't Spulletje van Frank en Sandra in Waarde. Ja Sandra die had me daar een lekkere taart gebakken die was echt super van smaak. Even gezellig bijgepraat. Toen op naar Yese, stukje samen met Adrie die is echt in topconditie.
Onderweg vertelde Rinus bezig te zijn om een rondje van dik 200 km voor te bereiden. Ik ben echt benieuwd, bij deze weersomstandigheden moet dat makkelijk lukken, wel een mooie uitdaging. Nou mensen de pen wordt warm dus misschien tot gauw, de volgende ronde. Blijf allemaal hopelijk gezond en Stay Safe.

Met vriendelijke groeten
Kees de Leeuw

Enkele foto's van Paul.

Foto's 28 groep.