28 november

Hoi wieler vrienden,

Gisteren zaterdag 28-11-2020 weer eens mee geweest bij de winter training zijn met Sjaak, Ronny, Adrie, Rene, Bram, Wim, Leen, Goof en Kees gestart om 13:00.

Rondje Brabant, via Korteven, Hoogerheide, Calven, Aanwas, zo weer richting "Bathsebrugge" richting huis gereden. Was mooi fiets weer weinig wind uit het NO, kleine BFT 2 wel lage temperatuur, dat merk je goed in de snelheid en energie verbruik, maar hadden toch een behoorlijk tempo.
Goof reed nog lek ter hoogte van Calven. Ik was onderweg mijn deksel van bidon verloren, ha dat drinkt een stuk anders. Het was me niet opgevallen door de snelheid denk ik ha ha.
Tis toch een aparte tijd om zo met mekaar op gepaste afstand te rijden. Echt niet gezellig, maar ja tis niet anders voorlopig. Wel een goede training om zo te rijden. Vond het knap van Leen om zo lang mee te gaan bij Ronny en Sjaak die reden een behoorlijk straf tempo. Voor de rest zaten we op de terugreis behoorlijk uit mekaar . Nog na gevraagd aan Adrie maar er waren geen problemen .Hopelijk mogen we snel weer met een klein groepje rijden nog even geduld houden. Dit was een klein verslagje.

Met vriendelijke Groet
Kees de Leeuw.